saya

saya

Friday, 30 December 2011

maaf.. aku tak setia:

maaf 
:aku bukan seorang yang setia:

*tapi tak de kene kaitan dengan perasaan aku kali nie*

dulu aku sayang kau dengan encik yang teman aku beli kau
*SI BLACK

6 bulan kau berkhidmat untuk diri aku...
aku pergi class aku bawak kau
aku pergi exam aku bawak kau
kadang-kadang aku pergi jalan-jalan pun aku bawak kau..
tapi sekarang aku dah tak setia dengan kau
EH!! salahlah...
tapi sekarang aku dah jatuh cinta dengan yang lain..
tapi aku tetap sayang dengan en yang teman aku beli kau..

sekarang aku dah jatuh cinta dengan yang lain
aku dah sayang dekat yang lain
*SI RED
sebenarnya belum beli lagi..
tapi aku dah jatuh cinta...
cantik kan?
aku suka ...

tapi kau tetap aku sayang..
sama macam encik yang teman aku tu..
tapi kalau kau sanggup bermadu dengan si red itu 
aku tetap aku setia kau..
dan tak kan pinggirkan kau 
#chewah ayat ombak rindu dah keluar#




maafkan aku si black...
tapi kau tetap akan ada dalam simpanan aku...
kau tak akan jauh dari aku...
aku sayang kau tahu....
walaupun aku dah tak setia dengan kau
jasa dan kenangan kau dengan aku tetap banyak...

#aku tetap akan sayang kau sama macam encik kau#

maafkan aku black...
aku tetap sayang kau..
walaupun aku bukan seorang yang setia..


SI BLACK
kalau kau merajuk aku hantar kau balik dekat 
silver planet,Angsana..
hahhahaa...
sayang kau black..:)

TAPI RED kau jangan yakin sangat sebab
takut OTW nak beli kau aku akan berubah hati
sama ada jatuh cinta dengan yang lain
atau aku tetap akan setia dengan SI BLACK..

#semoga kebahagia tetap milik kita semua#

No comments:

Post a Comment